Prikbord


Dit is het prikbord van VSTS. Op het prikbord kunt u nieuwsberichten en andere informatie met betrekking tot de vereniging vinden.


06-03-2018 VSTS Dropactie 2018
Erelid Gerrit Raaphorst heeft drop geschonken aan de vereniging. DROP VOOR DE CLUB om contributie betaalbaar te houden EN voor opleiding en leuke activiteiten.
Hoe werkt het? Verkoop zo veel als je kunt! Aan familie, vrienden, vriendinnen, collega's, klasgenoten, de buurman of de buurvrouw. De drop wordt verpakt in zakken van 350 gram, voor slechts 2 Alle bestellingen noteer je op het dropform. Je trainer of aanvoerder noteert het totaal aantal zakjes van jou of jullie team. Deze worden gemaild naar acties@vsts.nl LET OP: DE DROP WORDT GELEVERD OP VOLGORDE VAN ONTVANGST VAN HET DROPFORM EN OP =OP Op maandag 19 maart wordt de drop ingepakt en kun je je bestelling ophalen en betalen in de Sporthoeve van 17.30 20.15 uur. Zet deze datum dus alvast in je agenda. En verder? Met de ervaren Damesmasters gaan we de drop maandag 19 maart inpakken vanaf 16.30 uur. Om 19.00 uur willen zij trainen, dus extra hulp is van harte welkom! Neem zelf een tas mee als je drop op komt halen en natuurlijk geld om te betalen. ZONDER BETALING GEEN DROP Voor vragen kun je terecht bij de coordinatoren: Guillian Leenes, Justin Rijfers en Lia Broekhuizen. Zij zijn regelmatig in de Sporthal, Je kunt ook mailen naar acties@vsts.nl (VER)KOOP DROP OP=OP

31-12-2017 Gelukkig nieuwjaar!
 

11-12-2017 Trainingen afgelast!
Let op! Vanwege het slechte weer (Code Rood) zijn alle trainingen vandaag (11 december) afgelast!

07-09-2017 Demotraining spelverdeling
Om het nieuwe seizoen leuk en leerzaam te beginnen, werd er vrijdag 1 september een demotraining ‘spelverdelen’ georganiseerd.
Alle trainers, van de jeugd en senioren, kwamen kijken naar de training die werd gegeven door Paul van der Ven.
Paul van der Ven is, na het coachen in de Topdivisie van NVC en Cito, nu de hoofdcoach van het eerste herenteam van Sliedrecht Sport.
Daarvoor speelde hij negen jaar als spelverdeler in zowel de Eredivisie als Topdivisie bij o.a. Nesselande, Ekspalvo, Vrevok, PietZoomers en Rijnmond Volley.

De perfecte persoon dus om het over spelverdelen te hebben.
Naast jongens A kwamen ook de spelverdelers van alle andere teams trainen.
Zo was het een erg leuke, gemêleerde groep.

Twee uur lang kregen de trainers oefeningen te zien, toegespitst op spelverdelen en kregen de spelverdelers tips & trics.
Naast Paul stond ook Luuk van Liere langs het veld om aanwijzingen te geven.
Luuk speelde lang bij VSTS, om daarna bij o.a. NVC, Cito en Nesselande op hoog niveau te spelverdelen.

Later in het seizoen zal er met Luuk een vervolg gegeven worden aan deze training specifiek voor spelverdelers.

Na de demotraining vond er een trainersoverleg plaats en werd er uiteraard een drankje gedaan in de kantine.

Jongens A en alle spelverdelers bedankt voor de inzet tijdens het trainen, trainers bedankt dat jullie er waren en Paul en Luuk bedankt voor de demotraining!

Foto's van de demotraining zijn terug te vinden in het fotoalbum.

Sportieve groet,
De TZ.

04-09-2017 Technische trainingen jeugd
Hallo jeugdleden,
 
Net zoals alle andere jaren bieden we jullie weer de technische training aan.
De technische training is een extra training op zaterdag, waarbij je met meerdere teams samen traint en die geheel in het teken staat van techniek.
De training is in de blauwe zaal op zaterdag van 8.45-10.15 uur met als hoofdtrainer Lia Broekhuizen.
 
Dit jaar hebben we weer 3 groepen aangehouden en traint iedere groep weer in blokken van 3 weken (soms 2 weken) om zo continuïteit te bieden. Je zult dus een paar weken achter elkaar op zaterdag trainen, waarna je weer een tijdje geen training hebt en vervolgens weer een blok hebt van een aantal technische trainingen enz. Doordat er enkele zaterdagen uitvallen i.v.m. beschikbaarheid van de zaal en andere activiteiten zal het aantal trainingen in een blok soms afwijkend zijn.
KIJK DUS GOED IN HET ROOSTER!!
 
Je wordt geacht aanwezig te zijn bij deze trainingen. Jullie eigen trainers, die ook aanwezig zijn, zullen hier op toe zien.
De technische training op zaterdagochtend gaat bovendien ook voor op het eventueel meetrainen bij een hoger team!!
 
De groepen zijn als volgt ingedeeld:
A jeugd = MA1 + MA2 + JA1
B jeugd = MB1 + MB2
C jeugd = MC1 + MC2
 
Lia zal de trainingen verzorgen samen met een van je eigen trainers.
Als je niet kan, meld je je af bij Lia (lia@vsts.nl) en bij je eigen trainer.
 
Het rooster kun je hier vinden.
De technische training gaat op 23 september van start! We beginnen met de B-jeugd.
 
Mochten jullie nog vragen hebben, laat het weten aan ons (tz@vsts.nl).
Heel veel sportplezier dit seizoen!
 
Met sportieve groet,
 
Jolijn van der Marel en Naftha Jelluma
Jeugdcoördinatoren Commissie Technische Zaken VSTS

05-08-2017 Heren Masters zoekt versterking!

Lekker volleyballen? Wij zijn ex-competitie spelers van 30+ die graag fanatiek trainen. Omdat een aantal van ons weer in H1 gaan spelen zoeken wij nieuwe teamgenoten. Ons huidige niveau is ongeveer 2e klasse. Wij trainen tijdens het zaalseizoen op maandag om 21:00 in de Sporthoeve en van juni t/m augustus op maandagavond op het zand. Heb je zin om weer eens een balletje te slaan, neem dan contact op met Teun Vink (teun@vsts.nl)


22-07-2017 Nieuwsbrief 6
Nieuwsbrief 6 is verschenen en per mail verspreid onder leden en sponsors. Je kunt de nieuwsbrief ook hier downloaden. In deze nieuwsbrief is onder andere aandacht voor:

* VolleybalSTERs gezocht voor de donderdagrecreanten
* Een verslag van het zesde Rabobank/Versluys Groep Beachvolleybaltoernooi
* Héél veel Wist-u-datjes van het Jeugdkamp

02-06-2017 Jeugdtrainers gezocht!
Beste VSTS-ers,

We zijn nog steeds hard op zoek naar trainers voor de jeugdteams. We kunnen het op dit moment nog niet rond krijgen om alle teams te voorzien van één of meerdere trainers.

Daarom ook deze noodkreet aan jullie allemaal, wie o wie wil volgend seizoen een team training geven en/of coachen?
Kun je misschien niet elke week? Alles is bespreekbaar, dus laat ook dan graag van je horen.

Training geven aan een jeugdteam is niet alleen super leuk, het is ook onwijs leerzaam voor jouw eigen ontwikkeling als persoon. Het is zeker een pluspunt op je cv. Het maakt niet uit als je op dit moment geen ervaring hebt, de vereniging helpt je graag bij het ontwikkelen van je trainersvaardigheden, door onder andere het aanbieden van een trainerscursus.

Ben jij degene of ken jij iemand die ons uit de brand kan helpen, dan horen wij dat graag.

Sportieve groeten,

Jolijn van der Marel en Britt de Roos
tz@vsts.nl

31-05-2017 Uitslag en foto's bedrijventoernooi
Op 17 mei vond het jaarlijkse Bedrijventoernooi plaats. Het was weer een succesvol evenement met veel deelnemende teams!

De winaars van het toernooi waren:
  1. Vandersterre Holland
  2. Rebonieuws
  3. Kwalitaria Bodegraven
  4. Bunnik Groep

Foto's van het evenement zijn (ook zonder account) terug te kijken in ons Facebook-album.


23-05-2017 Jeugdtrainers gezocht!
Jeugdtrainers gezocht!

Voor volgend seizoen zijn we nog op zoek naar trainers voor de jeugdteams. Vind jij het leuk om samen met een ervaren trainer een bijdrage te leveren aan de volleybalontwikkeling van onze jeugdleden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het maakt niet uit als je geen ervaring hebt, de vereniging helpt je graag bij het ontwikkelen van je trainersvaardigheden. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan de beginnerscursus training geven. Ook koppelen we je altijd aan een trainer met ervaring.

Meld je aan bij Jolijn of Britt of via tz@vsts.nl

10-05-2017 Speelsters voor Dames 1 gezocht!
VSTS dames 1, volgend seizoen uitkomend in de 2e divisie, is op zoek naar enthousiaste, ambitieuze speelsters die het team komen versterken. Heb je interesse, kom dan een keer vrijblijvend meetrainen op maandag of donderdag. Stuur hiervoor een mailtje naar tz@vsts.nl.

07-05-2017 Inschrijving Beachvolleybaltoernooi geopend
De inschrijving voor het zesde Rabobank / Versluys Groep Beachvolleybaltoernooi op 30 juni en 1 juli is geopend. Kijk op de speciale beachsite voor meer informatie, daar kun je je ook inschrijven. Wacht niet te lang, want vol = vol!

19-04-2017 Nieuwe sponsor Dames 1
Na vele jaren de sponsor van VSTS Dames 1 geweest te zijn heeft Rabobank Rijn En Veenstromen eerder dit jaar aangegeven vanaf komend seizoen hun sponsoring in een andere vorm voort te zetten. We zijn erg blij met en dankbaar voor de prettige samenwerking van de afgelopen jaren en hebben er vertrouwen in dat we elkaar ook de komende jaren nog wel zullen vinden.Gelukkig heeft onze sponsorcommissie niet stilgezeten en kunnen we vol trots onze nieuwste sponsor van Dames 1 presenteren: Dato Training HIITcenter zal de komende drie jaren prijken op de shirts van Dames 1. Het contract is vandaag getekend en we hebben erg veel zin in deze nieuwe samenwerking!

18-04-2017 Meisjes A1 kampioen!
Vrijdagavond 14 april was de spanning bij VSTS Meisjes A1 om te snijden: de kampioenswedstrijd tegen Castellum Meisjes A2 in Alphen aan den Rijn stond op het punt van beginnen. Twee sets waren voldoende om het kampioenschap binnen te halen. De eerste set was de spanning goed voelbaar, maar halverwege de set herpakten de meiden zich en werd de achterstand weggewerkt tot een kleine voorsprong en de set werd gewonnen met 23-25.

De tweede set begonnen de meiden weer met een achterstand. Dit keer kon het spel sneller worden omgedraaid. Door sterke servicereeksen en mooie aanvallen werd de set met 20-25 gewonnen en was het kampioenschap een feit! Castellum was niet van plan om de volgende twee sets cadeau te geven, maar ook deze sets trok VSTS aan het langste eind.De kleine selectie, gesponsord door Buro N11 en HS Publicity, bestaat uit Daphne, Evi, Danique, Floor, Marit, Sam en de geblesseerde Milou, die de laatste wedstrijden niet mee kon doen. Chimène was eerder dit seizoen gestopt vanwege stage. Mede dankzij de hulp van speelsters uit verschillende teams is het VSTS Meisjes A1 gelukt om de eerste plaats te bemachtigen in de eerste klasse.
 

24-03-2017 De drop is op!
De drop is op!

We hebben nog nooit zo snel, zoveel zakken drop ingepakt en verkocht.
De opbrengst  € 2000  is voor de club om contributie betaalbaar te houden en voor opleidingen en leuke activiteiten.

Super bedankt:
Erelid Gerrit Raaphorst voor het schenken van de drop.
De organisatie, inpakkers, kopers en verkopers.
Het was geweldig!

28-02-2017 Dropactie02-02-2017 Jeugduitje 2017
Op 27 januari ging de A-, B- en C-jeugd schaatsen. Hieronder vind je een video met een sfeerimpressie:


21-01-2017 Trainers gezocht voor scholentrainingen
Ter voorbereiding van het scholentoernooi geeft VSTS trainingen op scholen. Wij zijn nog hard opzoek naar twee trainers die op een vrijdagmiddag van 14.30 tot 15.30 dit kunnen doen. Het kan op 27 januari, 3 februari of 10 februari. Wie kan deze taak op zich nemen? Mail naar jz@vsts.nl

10-01-2017 Nachttoernooi
Na een geslaagde pubquiz organiseren wij in het nieuwe jaar, ook ter ere van het 60-jarig bestaan van VSTS, op zaterdag 4 februari 2017 een nachttoernooi. Na het grote succes van een aantal jaar geleden kunnen wij tijdens dit jubileumjaar niet achterblijven.

Op zaterdag 4 februari 2017 vindt het nachttoernooi plaats in de sporthal met als thema 'The Sixties'. Verkleed je in de leukste flower power creatie ever of kom verkleed als één van je favoriete zangers uit de jaren ‘60’.

Het toernooi zal starten om 22:00 uur en rond 03:00 uur zullen wij de winnaars van dit spectaculaire toernooi bekend maken. De kosten voor het nachttoernooi bedragen per team 30 euro. Één team moet minimaal uit 6 spelers bestaan en maximaal uit 11 spelers.
BELANGRIJK: Wanneer je 17 jaar en jonger bent, moet je minimaal één speler in het team hebben die 18 jaar of ouder is.

Opgeven kan via lustrum@vsts.nl. Vermeld in de mail uit hoeveel personen je team bestaat, wie teamcaptain is en de naam van jullie sterrenteam!

10-01-2017 Aankomende thuiswedstrijden04-01-2017 Item in Kijk op Bodegraven
Bestuurslid Lianne Stolwijk komt in de Kijk op Bodegraven aan het woord over haar verwachtingen voor 2017 voor zichzelf en VSTS:


03-01-2017 Nieuwjaarsgroet


14-12-2016 Resultaat Grote Club Actie
Er is dit jaar weer een mooi bedrag bij elkaar gehaald door het verkopen van Grote Club Actie loten. Iedereen die geholpen heeft met het verkopen en iedereen die loten gekocht heeft bedankt voor het ondesteunen van onze vereniging!08-12-2016 Thuiswedstrijden 10 december 2016


17-11-2016 Thuiswedstrijden 19 november
27-10-2016 Pointmaker Clinic door oud-international Francien Huurman
Op maandagavond 31 oktober zal er een clinic plaatsvinden voor spelers van Jongens A1 en Meisjes B1 van VSTS. Deze teams komen in aanmerking voor de clinic, omdat Guus Neef (Jongens A1) en Sanne van Ooijen (Meisjes B1) dit seizoen geselecteerd zijn voor de trainingen van PointMaker Volleybal op zondag. PointMaker werkt samen met Errea Sportkleding en hierin is opgenomen dat Francien Huurman samen met Peter Hartgring de teams waar Guus en Sanne in spelen gratis een clinic aan mag bieden.

 

Francien speelde 422 interlands en kwam uit in de Japanse en Italiaanse competitie, Peter maakte deel uit van het beroemde Starlift Voorburg, behaalde landskampioenschappen, won de Nationale Beker en speelde Europa Cup duels in/tegen meerdere landen van Europa.
Errea wil een bijdrage leveren aan talentontwikkeling en promotie van de volleybalsport, daarom maakt dit merk de clinic kosteloos mogelijk. Het zijn uitsluitend de verenigingen waarvan een talent traint bij PointMaker, die hiervoor in aanmerking komen.

Het thema van de clinic is Train Your Brain, een leuke en leerzame training voor spelers en eventueel trainers.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken bij de clinic op maandag 31 oktober van 18.00-19.30 uur in de Sporthoeve.

07-10-2016 Technische trainingen Jeugd
Hallo jeugdleden,
 
Net zoals alle andere jaren bieden we jullie weer de technische training aan.
De technische training is een extra training op zaterdag, waarbij je met meerdere teams samen traint en die geheel in het teken staat van techniek.
De training is in de blauwe zaal van de Sporthoeve van 8.45 - 10.15 uur met als hoofdtrainer Lia Broekhuizen.
 
Dit jaar hebben we weer 3 groepen aangehouden en traint iedere groep weer in blokken van 3 weken om zo continuïteit te bieden. Je zult dus 3 weken achter elkaar op zaterdag trainen, waarna je weer een tijdje geen training hebt en vervolgens weer een blok hebt van 3 weken technische training enz. In totaal zijn er 3 blokken, wat neer komt op totaal 9 trainingen.
Je wordt geacht aanwezig te zijn bij deze trainingen. Jullie eigen trainers, die ook aanwezig zijn, zullen hier op toe zien.
De technische training op zaterdagochtend gaat bovendien ook voor op het eventueel meetrainen bij een hoger team!!
 
De groepen zijn als volgt ingedeeld:
A jeugd = MA1 + MA2 + JA1
B jeugd = MB1 + MB2
C jeugd = MC1 + MC2 + Mini’s niveau 5/6
 
Lia zal de trainingen verzorgen samen met een van je eigen trainers.
Als je niet kan, meld je je af bij Lia (lia@vsts.nl) en bij je eigen trainer.
 
Hier vinden jullie het schema, zet het in je agenda!
 
Mochten jullie nog vragen hebben, laat het weten aan ons (tz@vsts.nl).
Heel veel sportplezier dit seizoen!
 
Met sportieve groet,
 
Jolijn van der Marel en Britt de Roos
Jeugdcoördinatoren Commissie Technische Zaken VSTS

28-09-2016 Thuiswedstrijden 8 oktober

28-09-2016 Klaverjascompetitie "Natte Pit"28-09-2016 In het zonnetje: Peter de Vos
Peter de Vos is al meer dan 34 jaar scheidsrechter! En al heel veel jaren ook regioscheidsrechter ('uitfluiter') voor onze vereniging. Ook binnen VSTS begeleidt Peter nieuwe scheidsrechters en helpt bij de scheidsrechterscursus. VSTS heeft hem daarom tijdens de laatste cursusavond in het zonnetje gezet. Namens de Nevobo mocht Naftha een speldje en een oorkonde uitreiken en van VSTS heeft Peter een lekker bierpakket ontvangen.Peter; dank voor de afgelopen jaren als scheidsrechter en we hopen nog lang van je inzet, enthousiasme en kennis te mogen genieten!

28-09-2016 Volleybalmasterz spelregelcafe

Het spelregelcafe is als onderdeel van de scheidsrechterscursus bij VSTS georganiseerd. Alle deelnemers hebben hun Spelregelbewijs behaald!

21-09-2016 Jubileumshirts voor de leden van de volleybalspeeltuin
VSTS bestaat dit jaar 60 jaar. De lustrumcommissie heeft voor het komende seizoen allerlei leuke activiteiten gepland staan, hou de site, je mail, facebook en twitter dus maar goed in de gaten. Om het jubileumseizoen goed te beginnen hebben alle leden een speciaal jubileumshirt ontvangen, mede mogelijk gemaakt door Rabobank Rijn en Veenstromen en door Karwei Bodegraven.

Natuurlijk kregen ook de jongste leden van de volleybalspeeltuin een shirt, en zoals altijd geldt daar: als iemand jarig is en trakteert dan wordt er gezongen! Zo ook voor VSTS dus! En natuurlijk moesten ze daarna wel even laten zien hoe mooi hun nieuwe shirts zijn!


21-09-2016 Sportief Coachen en Coach-de-Coach van NOC*NSF
Met het beleid voor sportief coachen en het coachen van onze coaches werkt VSTS aan een veilig sportklimaat voor alle leden. Op de website van Veilig Sportklimaat is een mooi interview te vinden met Lianne Stolwijk (bestuurslid VSTS) en Tycho van Boven (coach de coach vrijwilliger) over wat dit inhoudt en wat we er bij VSTS mee bereikt hebben. Lees het vooral eens door. Je kunt het artikel hier vinden.

18-09-2016 Uitreiking Jumbo 'Jumpy' spaaractie
Zaterdag 17 september was het zover, de uitreiking van de Jumbo 'Jumpy' spaaractie!
In samenwerking met jeu de boules vereniging O.S.B. vond er voorafgaand aan de prijsuitreiking een jeu de boules wedstrijd plaats. Britt en Caroline hebben hierbij namens VSTS de derde plaats weten te bemachtigen!


In totaal werd er € 10.000 verdeeld over 28 deelnemende verenigingen. VSTS is op een mooie 6e plaats geëindigd en heeft € 621,92 voor de clubkas verdiend!

06-09-2016 Schoenenavond
Het nieuwe seizoen is weer begonnen! Heb jij nog geen nieuwe schoenen? Kom dan naar de schoenenavond op 12 september:Informatie over sponsoring van VSTS