Agenda


In de onderstaande agenda kunt u informatie vinden over alle door VSTS georganiseerde activiteiten. Als er informatie mist in de agenda, dan kunt u dit doorgeven aan de redactie van de website via website@vsts.nl. De activiteiten zijn gesorteerd op chronologische volgorde, startend vanaf vandaag. Activiteiten die in het verleden plaatsgevonden hebben vindt u onderaan deze pagina.

Activiteiten die al hebben plaatsgevonden:
 30 juni en 1 juli Beachvolleybaltoernooi
Op 30 juni en 1 juli organiseert VSTS voor de zesde maal het Rabobank/Versluys Groep Beachvolleybaltoernooi.

Kijk op de speciale beachvolleybalsite voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden.

 12 september Schoenenavond
Het nieuwe seizoen is weer begonnen! Heb je nog geen nieuwe schoenen? Kom dan naar de schoenenavond op 12 september: 20 september Algemene Leden Vergadering
Op dinsdag 20 september wordt vanaf 20.00 uur de Algemene Leden Vergadering georganiseerd in de bijzaal van de kantine van de Sporthoeve. Alle leden en ouders van jeugdleden hebben hiervoor een uitnodiging met jaarverslagen van het bestuur, taakgroepen en commissies ontvangen.

 4 oktober Klaverjascompetitie "Natte Pit" 8 oktober Openingsfeest: Poncho Party
Op 8 oktober wordt het nieuwe seizoen ingeluid met het openingsfeest. Thema dit jaar: Poncho Party! Trek dus je mooiste poncho aan en kom langs. Zorg ook dat je stembanden goed gesmeerd zijn, want er is ook nog een karaoke-set aanwezig. Ook zal de kampvideo van het afgelopen jeugdkamp getoond worden. Iedereen is welkom: leden, sponsoren, familie en vrienden van leden en andere geinteresseerden. 1 november Klaverjascompetitie "Natte Pit" 5 november Pubquiz
Op zaterdag 5 november organiseren we vanaf 20.30 uur een heuse pubquiz als onderdeel van het Lustrumjaar van VSTS.

Tijdens deze pubquiz wordt niet alleen jullie kennis getest, maar maken we er vooral een gezellige avond van met zowel VSTS-leden als niet-leden. Dus zorg ervoor dat je een team samenstelt van vier tot zes personen. Denk hierbij aan je vrienden, je familie en natuurlijk ook aan je teamgenoten.
 
Let op:
De minimale leeftijd is 18 jaar!
De kosten per team bedragen €20,- (de volledige opbrengst gaat naar een groot lustrumactiviteit aan het einde van het seizoen).
 
Bedenk met je team een originele teamnaam en geef je op door een mailtje te sturen naar pubquiz@vsts.nl. Doe dit voor 8 oktober, want daarna start de open inschrijving. VOL=VOL!

 19 december Eindejaarstoernooi
Zet allemaal in je agenda: 19 december 2016 - Eindejaarstoernooi!

Zoals elk jaar weer een gezellig toernooi voor de hele vereniging. Uiteraard weer inclusief loterij, waarbij weer leuke prijzen te winnen zijn. Prijzen of diensten ter beschikking voor de loting? Neem het die avond mee & lever het in voordat het toernooi start.

Eind november zullen de intekenlijsten verstuurd worden en kan je je opgeven voor dit toernooi.
Hopelijk tot 19 december allemaal!

 3 januari Klaverjascompetitie "Natte Pit" 4 februari Nachttoernooi
Na een geslaagde pubquiz organiseren wij in het nieuwe jaar, ook ter ere van het 60-jarig bestaan van VSTS, op zaterdag 4 februari 2017 een nachttoernooi. Na het grote succes van een aantal jaar geleden kunnen wij tijdens dit jubileumjaar niet achterblijven.

Op zaterdag 4 februari 2017 vindt het nachttoernooi plaats in de sporthal met als thema 'The Sixties'. Verkleed je in de leukste flower power creatie ever of kom verkleed als één van je favoriete zangers uit de jaren ‘60’.

Het toernooi zal starten om 22:00 uur en rond 03:00 uur zullen wij de winnaars van dit spectaculaire toernooi bekend maken. De kosten voor het nachttoernooi bedragen per team 30 euro. Één team moet minimaal uit 6 spelers bestaan en maximaal uit 11 spelers.

BELANGRIJK: Wanneer je 17 jaar en jonger bent, moet je minimaal één speler in het team hebben die 18 jaar of ouder is.

Opgeven kan via lustrum@vsts.nl. Vermeld in de mail uit hoeveel personen je team bestaat, wie teamcaptain is en de naam van jullie sterrenteam!

 7 februari Klaverjascompetitie "Natte Pit" 7 maart Klaverjascompetitie "Natte Pit" 18 maart Scholentoernooi 4 april Klaverjascompetitie "Natte Pit" 6-3 t/m 3-4 Dropactie 17 mei Bedrijventoernooi
Op 17 mei organiseert VSTS vanaf 19.00 uur in de Sporthoeve het jaarlijkse Bedrijvenvolleybaltoernooi. Meer informatie of aanmelden? Neem contact op via bedrijventoernooi@vsts.nl.

 21 augustus Start trainingen
In de week van 21 augustus starten de trainingen weer. Dames 1 en Heren 1 beginnen al een week eerder.

 28 augustus Schoenenavond
Wil je het nieuwe seizoen beginnen met nieuwe volleybalschoenen? Wil je een nieuw wedstrijdtenue passen of heb je andere volleybalbenodigdheden nodig? Kom maandag 28 augustus naar de Schoenenavond in de Sporthoeve. VolleybalDirect is dan met hun assortiment aanwezig, je kunt dan met mooie korting nieuwe volleybalspullen kopen.


 1 september Demotraining
Op vrijdagavond 1 september vanaf 19:30u zal Paul van der Ven de demotraining verzorgen (thema: spelverdeling).
Daarna zullen wij met alle trainers de kick-off van het nieuwe seizoen doen.

 19 september Algemene Leden Vergadering
Op dinsdag 19 september 2017 vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) weer plaats. De ALV start om 20.00 uur in het zijzaaltje van de kantine van de sporthal. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn hiervoor uitgenodigd. Bekijk hier de agenda van deze vergadering.

 25 november Pubquiz
Beste (slimme) VSTS-leden,                                                                                                                                            
 
Na het succes van vorig seizoen, organiseren wij op zaterdag 25 november weer de VSTS-pubquiz! Heb je zin in een gezellige avond in de kantine van de Sporthoeve? Zorg dan dat je een team van minimaal 4 tot maximaal 6 personen samenstelt. Denk hierbij aan je vrienden, je familie en natuurlijk ook aan je teamgenoten.
 
Let op:
De minimale leeftijd is 18 jaar!
De kosten per team bedragen €15,-.
 
De VSTS-Pubquiz start om 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur). Rond 0.00 uur is het afgelopen.
 
Bedenk met je team een originele teamnaam en geef je snel op door een mailtje te sturen naar ac@vsts.nl. VOL=VOL!
 
Tot snel!
 
Groetjes,
Organisatie VSTS-Pubquiz
(AC en Heren Masters)

 3 maart Open training Groep 5/6
Op 3 maart is een open training voor groep 5/6 als voorbereiding op het scholentoernooi van 17 maart. De training is van 8.45 tot 10.15 uur in de sporthoeve. Iedereen is welkom en toegang is gratis!

 5 t/m 19 maart Dropactie
Aan de leden en ouders of verzorgers van jeugdleden van Volleybalvereniging VSTS te Bodegraven.
Erelid Gerrit Raaphorst heeft drop geschonken aan de vereniging. DROP VOOR DE CLUB om contributie betaalbaar te houden EN voor opleiding en leuke activiteiten. Hoe werkt het? Verkoop zo veel als je kunt! Aan familie, vrienden, vriendinnen, collega's, klasgenoten, de buurman of de buurvrouw. De drop wordt verpakt in zakken van 350 gram, voor slechts 2 Alle bestellingen noteer je op het dropform. Je trainer of aanvoerder noteert het totaal aantal zakjes van jou of jullie team. Deze worden gemaild naar acties@vsts.nl LET OP: DE DROP WORDT GELEVERD OP VOLGORDE VAN ONTVANGST VAN HET DROPFORM EN OP =OP Op maandag 19 maart wordt de drop ingepakt en kun je je bestelling ophalen en betalen in de Sporthoeve van 17.30 20.15 uur. Zet deze datum dus alvast in je agenda. En verder? Met de ervaren Damesmasters gaan we de drop maandag 19 maart inpakken vanaf 16.30 uur. Om 19.00 uur willen zij trainen, dus extra hulp is van harte welkom! Neem zelf een tas mee als je drop op komt halen en natuurlijk geld om te betalen. ZONDER BETALING GEEN DROP Voor vragen kun je terecht bij de coordinatoren: Guillian Leenes, Justin Rijfers en Lia Broekhuizen. Zij zijn regelmatig in de Sporthal, Je kunt ook mailen naar acties@vsts.nl (VER)KOOP DROP OP=OP

 10 maart Open training Groep 7/8
Op 10 maart is een open training voor groep 7/8 als voorbereiding op het scholentoernooi van 17 maart. De training is van 8.45 tot 10.15 uur in de sporthoeve. Iedereen is welkom en toegang is gratis!

 17 maart Scholentoernooi

 

Informatie over sponsoring van VSTS